Segas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Valmiera

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ādas izstrādājumu (kažoku) tīrīšana, spilvenu tīrīšana. Uzvalku tīrīšana. Darba apģērbu tīrīšana. Formastērpu tīrīšana. Dūnu jaku tīrīšana. Vilnas segu tīrīšana. Paklāju tīrīšana uz vietas. Kostīmi, svārki, zeķītes, bikses, mēteļi, vējjakas, kažoki, plikādas kažoki, kreklu mazgāšana, gludināšana.

A & A, SIA

Mazā Nometņu 35, Rīga LV-1002
Fasāžu siltināšana, fasādes siltināšana, jumta seguma uzlikšana un remonts, jumta skārda darbi, jumtu būvniecība, jumtu darbi, jumtu darbi un materiāli, jumtu pārklāšanas darbi, plakano jumtu siltināšana, salaiduma vietu hermetizācija, skārda apstrāde, skārda plākšņu jumti, rūpnieciskais alpīnisms, starppaneļu šuvju hermetizācija,

Kert, viesnīca

Hospitāļu 17, Rīga LV-1013
Viesnīca, hotelis, hoteļi, hostelis, hotel, viesnīca Rīgas centrā, viesnīca Rīgā, hotelis Rīgā, centrs, viesu nams. Semināru zāle, semināru, konferenču telpas. Numuros ir duša, tualete, kabeļtelevīzija, WiFi bezvadu internets. Tūristu naktsmītnes. Tūrisms viesnīcu rezervēšana. Lēta viesnīca. Bezmaksas autostāvvieta. Apartamenti ar

Tiara L, SIA

Skolas 1, Liepāja LV-3401
Ķīmiskā tīrītava, veļas mazgāšana, ķīmiskā tīrīšana, mīksto rotaļlietu tīrīšana, spilvenu tīrīšana, atjaunošana, segu tīrīšana, ādas tīrīšana, ādas atjaunošana, velūra izstrādājumu tīrīšana, atjaunošana, zamšādas tīrīšana, zamšādas atjaunošana, kažokādu tīrīšana, trikotāžas tīrīšana, interjera tekstiliju tīrīšana, virsdrēbju

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Jumti, jumtu montāža, Jumtu un sienu profili, sienu montāža, jumta montāža, jumts, jumtu segumi, jumtu ražotājs, jumta materiāli, MONTERREY, Z profils, HAT profils, C profils, Ruukki jumtu segumi, lietus ūdens noteksistēmas, skārda izstrādājumi, skārda izstrādājumu ražošana, sniega barjeras, ārējās palodzes, kores, jumtu kores, karnīzes,

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
laužņi, spainis, spaiņi, kastu tirdzniecība, aparātu kastes, vairumtirdzniecība, stendi, ugunsdrošās segas

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
svīteri) bikses, kokvilnas krekli, (pletkrekli) sporta tērpi, šorti, vestes, šalles, cepures, pledi, ( segas

Elitera, SIA, Tirdzniecības nams

Saules 70, Daugavpils, LV-5401
Audumi: Materiāli ✓ Kokvilna ✓ Mākslīgā āda ✓ Mežģīnes ✓ Mēbeļu audumi ✓ Zīds Izstrādājumi ✓ Izstrādājumi mājai ✓ Segas ✓ Spilveni ✓ Izšuvumi ✓ Dvieļi ✓ Gultas veļa Par veikalu: Mājas tekstila veikals un izšūšanas studija On-line. Neparastas un noderīgas dāvanas var iegādāties veikalā Elitera. ✓ izšūti dvieļi un halāti ✓ izšūtas lina pirtslietas un priekšauti ✓ izšūti spilveni un pledi ✓ izšūti t-krekli, bodiji, cepures utt. Latvijā ražots mājas tekstils Elitera: ✓ spilveni un segas ✓ 100% kokvilnas gultas veļa ✓ bērnu un zīdaiņu mājas tekstils ✓ grūtnieču spilveni Zīmola „Elitera” produkcija paredzēta cilvēkiem, kuri mīl sevi, savus bērnus, tuviniekus, savu māju… Mēs izjūtam to pašu un darām visu iespējamo, lai šī mīlestība atrastu reālu iemiesojumu katrā mūsu ražotā tekstila izstrādājumā, kuru mēs piedāvājam saviem klientiem. Perfekta kvalitāte un materiālu drošība – tie ir Latvijas ražotāja “Elitera” galvenie pamatprincipi mājas tekstila ražošanā.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Reklāmas apģērbi, SIA

Tallinas 84, Rīga LV-1009
Apraksts:

Uzņēmums "Reklāmas apģērbi" reklāmas nozarē darbojas vairāk kā 20 gadus un ir pierādījis sevi kā uzticamu un kvalitatīvu sadarbības partneri. "Reklāmas apģērbi" SIA piedāvā plašu apģērbu un suvenīru klāstu. Veicam apdrukas un izšūšanas pakalpojumus - apģērbu apdruku, T-kreklu apdruku, darba apģērbu apdruku, izšuvumus uz apģērba u.c. Katram klientam tiek piemeklēts individuāls risinājums pasūtījuma izpildei. Apmeklējot mūs Tallinas ielā 84, klienta ērtībai tik piedāvāta bezmaksas autostāvvieta.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Limbažu Tīne, SIA

Pļavu 4, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Limbažu tīne" ir vilnas pārstrādes uzņēmums ar senām mājas tekstila dizaina tradīcijām. Šobrīd uzņēmumā tiek ražota vilnas dzija, augstvērtīgi austi vilnas un lina audumi, segas, pārklāji, pledi, galdauti, lakati un citi tekstilizstrādājumi. Aužam etnogrāfiskos audumus pēc autentiskiem Baltijas reģiona kultūrvēsturiskā mantojuma paraugiem. Kvalitāte un rūpīgs amatnieka darbs ir tas, kas raksturo mūsu izstrādājumus!

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Klippan-Saule, SIA, Veikals un internetveikals

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Par mums:

Mums ir savs firmas veikals, kur var iegādāties mūsu ražoto produkciju par ražotāja cenām. Par īpašām cenām piedāvājam dažādus izstrādājumus ar nelieliem defektiem vai akcijas produktus. Mūsu produkciju var iegādāties arī citās Latvijas pilsētās.

Kopš 2021. gada pavasara darbojas mūsu interneta veikals. Jūsu ērtībām pieejama ātra iepirkšanās un izdevīga piegāde Baltijas valstīs. Pagaidām mājaslapā pieejamo produktu skaits ir ierobežots, kas ar laiku tiks papildināts.

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Valmierā

Rīgas 28, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Balvos

Teātra 1, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Veikals-salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Cēsīs

Uzvaras bulvāris 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
pārvalku komplekti, spilveni, dekoratīvie spilveni, dūnu spilveni, spalvu spilveni, sintepons, vilnas segas , , pusvilnas segas , kokvilnas segas , flaneļa segas , pledi, dvieļi, virtuves dvieļi, frotē dvieļi, priekšauti